Forskjell mellom versjoner av «Forside»

Fra Berg Wiki
Hopp til: navigasjon, søk
(Jeg vil bidra!)
m
 
Linje 7: Linje 7:
  
 
== Hva? Kan jeg bidra? ==
 
== Hva? Kan jeg bidra? ==
Det kan du. Bare trykk på ''"<u>Rediger</u>"'' øverst på siden, så er du igang! (Du kan også lage deg en konto om du ønsker, men det er ikke påkrevd)    
+
Det kan du. Bare trykk på ''"<u>Rediger</u>"'' øverst på siden, så er du igang! Konto er ikke påkrevd, men du kan registrere en om du virkelig ønsker.    
  
 
Hvem som helst kan bidra. Oppbygningen er den samme som du finner i dokumentbehandlere som Word og OpenOffice. Altså - til og med [[Johan]] kan klare det!
 
Hvem som helst kan bidra. Oppbygningen er den samme som du finner i dokumentbehandlere som Word og OpenOffice. Altså - til og med [[Johan]] kan klare det!
Linje 22: Linje 22:
  
 
== Eksterne lenker ==
 
== Eksterne lenker ==
* https://no.wikipedia.org/wiki/Bergstuderendes_Forening
+
* [https://no.wikipedia.org/wiki/Bergstuderendes_Forening Offisielle Wikipediaside for BSF]

Nåværende revisjon fra 19. sep. 2018 kl. 07:26

En bergmand har mang en tanke der han sitter å hakker i bjerget. Kanskje han har kunnskap i hjertet han ønsker å dele med andre i dette arkivet?

Glück Auf![rediger | rediger kilde]

Velkommen til den nye Berg-Wikien - Det store digitale dataarkivet til Bergstuderendes Forening. Med tiden også kanskje BSF sitt leksikon?

Den er relativt ny, men håper å kunne vokse seg stor og god med tiden etterhvert som frivillige, både eldre og nye Bergfolk tar den i bruk..

Hva? Kan jeg bidra?[rediger | rediger kilde]

Det kan du. Bare trykk på "Rediger" øverst på siden, så er du igang! Konto er ikke påkrevd, men du kan registrere en om du virkelig ønsker.

Hvem som helst kan bidra. Oppbygningen er den samme som du finner i dokumentbehandlere som Word og OpenOffice. Altså - til og med Johan kan klare det!

Noen få kategorier er tatt med under, men mer struktur vil komme etterhvert som vi får mange nok sider.

Styret og stell[rediger | rediger kilde]

Sanger og viser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]